Moderne bygg som hilser sola velkommen

Ensjølyst får en form og størrelse som er tilpasset nabolaget. Høyden varierer mellom fire og seks etasjer (forutsatt godkjent) og har to store, felles takterrasser. Her blir det fantastisk solgang og utsikt over byen, fjorden og åsene rundt. Materialet på fasadene er puss i ulike farger med innslag av treverk. Stående spilerekkverk bryter opp og skaper en rytme i fasaden. Det blir dype svalganger. Det gir rom for private oppholdssoner utenfor leilighetene og sosiale møteplasser. Under Ensjølyst blir det garasjeanlegg. Herfra tar du heisen opp til din etasje.

Kiwi og Cortado rundt hjørnet

Ensjøbyen er Oslos nye bydel for deg som liker pulsen av byen, men som vil bo litt luftigere og grønnere til. Flere av de gamle bilforretningene er erstattet av et levende bydelsliv med nye boligprosjekter, butikker, caféer og andre serveringssteder og servicetilbud. Mellom byggene er det åpne områder som utvikles med grønne lunger og frodige fellesområder. Det er flere barnehager i nabolaget og ny barneskole i Grenseveien, planlagt ferdig i 2020.

Åpne rom, store vindusflater og praktiske planløsninger

Ensjølyst byr på mange og varierte leilighetstyper. Felles for dem er åpne og lyse løsninger med naturlige møbleringssoner og praktiske kjøkken med hvitevarer inkludert i prisen. Med få unntak er leilighetene gjennomgående eller hjørneleiligheter. Det gir mye lys, utsikt i to himmelretninger og gode uteplasser. Alle leilighetene har utgang til minst en privat uteplass. De større leilighetene har to lekre bad, det ene gjerne plassert ved hoved-soverommet. Gulvene er hvitpigmentert eikeparkett og på balkongen har du el-stikk og utelampe. Totalt blir det 73 to-, tre- og fireroms leiligheter mellom 41,6 og 111,5 m2. En detaljert leilighetsbeskrivelse finner du i prospektet.

Delikate kjøkken med hvitevarer inkludert i prisen

Alle leilighetene i Ensjølyst leveres med kjøkken fra HTH og med integrerte hvitevarer fra Siemens inkludert i prisen. Det betyr at du ikke betaler noe ekstra for induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Benkeplaten er på 20 mm og har nedfelt vask, det er demping på skuffer og skap og den helintegrerte oppvask-maskinen og kombiskapet har dør i samme materiale som resten av kjøkkenet. Du kan velge mellom tre kjøkkenmodeller. Athena i støvblå, Next i hvit og Athena i leire.

To finter og en langpasning unna Valle

Ensjølyst blir et godt sted å bo for deg som liker å bevege deg. Her er flere treningssentre og mange og trygge gangstier inviterer til jogging og sykling. Ta en spasertur og bli kjent med den gamle, sjarmerende trehusbebyggelsen på Kampen og Vålerenga. Er du en mer aktiv mosjonist ligger det store friområder rundt Valle. Her åpner også Oslos nye storstue, Vålerenga Fotball sin nye stadion, to finter og en langpasning unna Ensjølyst.

Lekre og velutstyrte baderom

Badene kommer med sandstenfarget porcelanato flis 30 X 30 på gulv og 30 X 60 på vegger. På gulvet i dusjsonen blir det mindre format for å sikre fall. Badet får et helhetlig og delikat inntrykk, kun brutt av hvitt servantskap med heldekkende servantplate. Behagelig belysning fra downlights. Det blir ettgreps armatur fra Grohe og vegghengt toalett fra Laufen med soft close sete.

En kort spurt til buss og bane

350 meter fra inngangsdøren ligger den nye T-banestasjonen til Ensjø, et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Fra stasjonen går det hele fire T-banelinjer med hyppige avganger i begge retninger. Det går busser langs Strømsveien, holdeplassen er bare en kort spasertur unna. Du kan også gå gangstien opp til Helsfyr, da kommer du til bussterminalen med busser som tar deg både sentrum og Oslo Lufthavn.